16-10 Bohorok Bukit Lawang – Medan – Berastagi
Door: Ron en Ina
Blijf op de hoogte en volg Ron & Ina
19 Oktober 2011 | Indonesië, Batavia
Om half negen moeten we alweer in de bus te zitten. Om 7 uur worden we wakker geklopt want airco en telefoon hebben we niet. Snel even opfrissen en dan ontbijten en dan gaan we weer weg. Maar dan moeten we weer wel over de loopbrug. Om half negen zitten we alweer in de bus waar we eerst naar de krokodillen farm gaan. Daar zitten en misschien wel honderd. Ook mogen we nog even een krokodil aaien en erop zitten. Even wat foto’s maken en dan gaan we weer verder. Het is weer lekker warm geworden. We stoppen nog bij natuurreservaat en ook nog bij de markt waar de Karo-Batakvrouwen hun bloemen en fruit verkopen. Vervolgens gaan we weer naar het hotel en zetten we de koffers op de kamer. We slapen vanavond onder aan de vulkaan en we doen nog een poging om er te komen maar het is al weer bijna donker, toch stappen we in een soort taxi en proberen het toch nog. Maar dat lukt niet en gaan dus maar terug met het busje. We komen op het marktje uit en doen daar nog een rondje over de markt en gaan te voet terug naar het hotel. Waar we een hapje gaan eten, we nemen nog een pintje en dan gaan we slapen. Morgen moeten we weer onm half 9 in de bus zitten dus welterusten.