Maandag 21 September Mile 395
Door: Ron en Ina
Blijf op de hoogte en volg Ron & Ina
22 September 2009 | Verenigde Staten, Wells
De wekker loopt af om 7 uur. Douchen ontbijten en we gaan op ons gemakje kijken hoever we komen vandaag. Op weg naar Salt Lake City is een flinke ruk dus moeten we het in 2 keer rijden. Om kwart over 8 zaten we op ons plek om te kijken waar we uitkwamen. Diversen stops gemaakt. 1 om een bakje koffie te doen dat werd een beker melk want AC restaurants kennen ze hier niet om de 20 Km dus maar op een parking maar een beker melk of jus gedronken. Rond de klok van 1 ergens bij de M een hamburgertje gedaan en al rijdende weg een appeltje gegeten. Nog even snel wat boodschappen bij een grote Wal Markt dan hoeven we dat morgen niet te doen. Om half 6 stoppen we langs de weg lang genoeg gereden vinden we. Even lekker buiten zitten want rond de klok van 7 wordt het hier ook fris. Alhoewel we wat het weer betreft niet mogen klagen. Tot nu toe op de dag nog steeds T shirt weer. ’s Avonds wordt het koeler maar dat geeft niet. Kun je tenminste lekker slapen. Even lekker een hapje maken en de afwas doen. Een bakje koffie en dan een spelletje kaart Ina wil toch graag een keertje winnen van Ron. Morgen zetten we de wekker wel wat later hoeven niet zover. Als het goed is komen we uit in Idaho Falls.
22 September 2009 - 07:33
Marian:
Toch niet te veel alcohol gehaald bij die grote Wal Markt??
XXX