Dinsdag 29 September Mile 173
Door: Ron en Ina
Blijf op de hoogte en volg Ron & Ina
30 September 2009 | Verenigde Staten, Moab
We slapen een beetje uit want we hoeven niet zo ver te rijden vandaag. Canyonlands liggen op de hoek van de straat zou je zeggen. Het is vannacht goed warm geweest, alle ramen van de camper hebben opgestaan en nog was het niet koud te krijgen. Geslapen hebben we wel dus. We gaan maar eerst weer ff douchen en ontbijten dan op weg naar Canyonlands. We rijden eerst naar Dead Horse Point. Stoppen we een aantal keren om wat foto´s en natuurlijk ook om een stukje te filmen. We zitten aardig hoog alleen zie je dat niet. Als we alles gezien hebben rijden we op ons gemak naar de Canyonlands. Stoppen als eerste bij Shafer Canyon en vervolgens rijden we door naar Holeman Spring Canyon en deze weg eindigd bij Whale Rock. Hier doen we eerst even iets drinken want we hebben weer dorst gekregen. Snel verder naar de andere kant. Candlestick Tower en Buck Canyon en vervolgens stopt hier de weg bij Orange Cliffs. We willen ook nog een stuk langs de Colorado river rijden dus rijden we het park uit. Eten op ons gemak even iets en gaan dan een rondje rijden. Mooie route eerst inderdaad een stuk langs de Colorado en dan kom je uit bij Castle Rock. Ook hier weer even gekeken en vervolgens verder gereden. Volgens het kaartje kan je rond rijden en inderdaad je kunt rond rijden echter op een niet Ina weggetje wel verhard maar echt een weg voor Ron om op te rijden. We komen helemaal aan de andere kant uit en hebben weer een volle dag achter de rug dus snel terug naar de camping om wat te drinken. We doen te voet de winkel aan deze is naast de camping en doen dus even snel nog wat boodschappen voor vanavond en nemen bij de M een lekker broodje dan maar wat later eten vanavond. Ook vandaag is het weer goed warm dus koken we gewoon wat later. Vanavond weer een spelletje kaart en morgen op naar de volgende bestemming.
PS Voor de gene die het willen weten de stand met 1000 = 7-3
30 September 2009 - 06:07
Sonja:
Nou jullie rijden wat af zeg en zien dan ook heeel veeeel. Hier is het inmiddels al weer een beetje herfst aan het worden helaas. enne ge kun nog winnen eeej, je hebt nog 10 dagen de tijd dus dat moet lukken.
Groetjes van ons en veel plezier