Maandag 25 oktober
Door: Ron en Ina
Blijf op de hoogte en volg Ron & Ina
29 Oktober 2010 | Zuid-Afrika, Stellenbosch
Vandaag is ter vrij besteding maar we gaan toch met de hele groep naar Stellenbosch om naar een museum te gaan. Hier een kijkje te nemen van hoe de mensen toen geleefd hebben. Leuk om te zien. Er is eigenlijk best wel veel bewaard gebleven uit de oude tijd dus kunnen ze nog veel laten zien. Na een klein uurtje rond gewandeld te hebben gaan we eerst maar eens een lekker bakje koffie drinken. Na de koffie gaan we de winkeltjes bekijken in Stellenbosch en lopen ook nog even naar het kerkje om daar nog wat plaatjes te schieten. Het is alweer tijd om een pintje te nemen dus zoeken we met z’n viertje een plekkie op om een glaasje te nuttigen. Het is alweer half 4 en we vertrekken weer naar het hotel. Nemen daar weer een lekker glas en doen dan op ons gemak even een tukkie. Om 7 uur gaan we weer met z’n alle eten. Nog even lekker opfrissen en dan met z'n alle een happie doen. Weer lekker gegeten en dan gaan we op tijd naar bed want morgen moeten we alweer om 8 uur in de bus zitten om naar Oudshoorn te rijden.