Namibië
Blijf op de hoogte en volg Ron & Ina
09 Oktober 2012 | Zuid-Afrika, Kaapstad
Om half 8 zitten we alweer in de truck. We moeten nog een klein stukje rijden om in Namiibië te komen. Rond een uurtje of 11 zijn we dan bij de grensovergang aangekomen en moeten we even een stempeltje gaan halen. Na een klein uurtje zijn we dan in Namibië. Om 2 uur zijn we dan gearriveerd bij de boten. Eerst doen we even een lunch en dan gaan we naar de boten. We krijgen allen 3 emmers om wat spullen met te nemen. Er staat een flinke wind dus dat wordt echt peddelen. Rond een uurtje of half 5 doen we de kant aan en wordt er overlegd wat we gaan doen. Eigenlijk zouden we nog een flink stuk moeten maar er staat een flinke wind dus we stoppen voor vandaag We zouden vannacht dan ook slapen onder de zonnehemel zonder tentje of zo. Maar we gaan dus terug naar de campside. Voor de eerst keer komen de tenten tevoorschijn. Ze zijn veel groter dan we dachten dus dat valt gelukkig allemaal nog mee . We hebben vanavond een soort braai. Wat we er verder bij eten zien we wel. Hoe laat we morgen weg moeten weten we nog niet maar dat horen we na het eten wel weer