Vrijdag 26 september Amsterdan Singapore 10524 Km
Door: Ina
Blijf op de hoogte en volg Ron & Ina
26 September 2014 | Singapore, Singapore
Om half 7 loopt zou de wekker aflopen maar we zijn allebei al wakker. Snel even onder de douche en dan met de bus van 7.20 uur naar Schiphol. Daar moeten we nog even in de rij staan want de balie is nog gesloten, dan maar wachten toch. Zo eenmaal ingechecked wordt het tijd om wat te gaan eten. Café Amsterdam hebben we dan ook zo gevonden. Eerst snel even een bakje koffie. Een uitsmijter met ham en kaas en we kunnen er weer even tegenaan. Was spotgoedkoop deze keer € 3,04.Klein foutje maar dat is toch niet erg. Om 10.15 moeten we inchecken dus we lopen op ons gemak maar die kant uit. Eenmaal in de rij gaat het best wel hard en we zitten dan ook zo weer in de ruimte voor het instappen. Het vliegtuig een 777 staat al gereed en we kunnen zo instappen. Op voor de eerste zit van 12 en een half uur. Maar ja dat hoort erbij. We krijgen natuurlijk ook nog een aantal keer eten en ze komen ook nog regelmatig langs of je nog iets te drinken wilt. We hebben geen plaats naast het raam maar aangezien het toch donker is, is dat niet zo heel erg. Ron heeft zijn ogen iets meer dicht als Ina maar dat is ook niet zo vreemd. Om 5.15 lokale tijd arriveren we in Singapore. Daar blijkt de vlucht een vertaging te hebben