22-10 Bukittinggi - Padang - Jakarta
Door: Ron en Ina
Blijf op de hoogte en volg Ron & Ina
25 Oktober 2011 | Indonesië, Padang
Het is weer ochtend de wekker is afgelopen en de koffer staat al weer op de gang. Even lekker ontbijten om vervolgens om een uurtje of 8 weer in de bus zitten. Iedereen was weer lekker op tijd. Dan gaan we de laatste kilometers om Sumatra afleggen want vandaag gaan we naar Java. Onderweg stoppen we bij een hoge waterval. Even wat foto’s maken en op de spoorlijn de was even op de foto nemen want de spoorlijn wordt dus gebruikt als waslijn. Onderweg komen we natuurlijk de sawas weer tegen en nemen natuurlijk nog een aantal foto’s een laatste koffiestop met een prachtig uitzicht. Om half 12 zijn we op het vliegveld, en Jo gaat voor ons de koffers als group afgeven. De bordingspassen hebben we al en kunnen dus zo doorlopen. Nog even 35000 roepias betalen en we kunnen. We nemen natuurlijk eerst afscheid van Jo want die gaat ons verlaten. Op Java krijgen we een andere reisleider. Om kwart over 2 was het dan zover op naar Jakarta. Een kleine anderhalf uur vliegen en je bent er. Daar staat Anneke klaar om met ons naar het hotel te gaan. In het hotel aangekomen nog even wat finacieën afhandelen en we kunnen naar de kamer. Al met al een dag waar we niet veel in gedaan hebben maar toch vermoeiend was. Eten doen we vanavond bij de Chinees maar dat is niet zo erg. Op tijd naar bed want om half 8 moeten we alweer in de bus zitten. Nog even een koude Bingtang in het hotel want bij de chinees hadden ze maar een paar koude bintangetjes.