Maandag 7 October Martaranka Tennant Creek
Blijf op de hoogte en volg Ron & Ina
17 Oktober 2013 | Australië, Tennant Creek
Weer een dag van rijden. Komen zo nu en dan nog een solar rijder tegen en maken met regelmaat natuurlijk nog een stop om even de benen te strekken. Je hoort de mensen hier ook klagen dat het zo vreselijk warm is en het wordt nog warmer zeggen ze. We stoppen nog even bij het café wat in 1930 door Quantas is weggezet. Dailys Waters Pub. Heel klein gehucht. We rijden weer verder en doen in de tussentijd ook nog even een hapje tussendoor. Rond een uurtje of 4 zijn we in Tennant Creek en gaan eerst nog even boodschappen doen. Niet te vergelijken met de prijzen van ons, wij maar klagen dat het bij ons duur is maar hier trek je je portemonee ook niet voor de lol voor een paar boodschappen. We gaan richting camping en doen op ons gemak aan. Nemen iets te drinken en gaan weer een potje koken. Na de afwas weer tijd voor koffie en vervolgens blijven we lekker buiten zitten, is iets afgekoeld niet veel maar binnen zitten is ook niet altijd alles. En nu is het te doen dus.