Donderdag 31 October
Blijf op de hoogte en volg Ron & Ina
09 Januari 2014 | Australië, Sydney
Het is alweer de laatste dag in Australië. Wat zijn de weken omgevlogen. Snel even een douche eten en we kunnen weer. Eerst even de koffers inleveren. We hebben nog kaartje om met de ferrie naar Manly te gaan dus snel naar de Harbour want vandaar vertrekt de ferrie. Leuk stukje varen. We varen onder de Sydney Harour Bridge en varen langs de Opera. Kunnen we ook nog een paar leuke plaatjes schieten. Het zonnetje schijnt weer lekker maar op de boot kun je een vest wel aan hebben. Eenmaal in Manly lopen we een klein stukje langs de winkeltjes en door de passage heen komen we bij een strandje uit. Even lekker op ons gemak zitten en we lopen weer naar de ferrie. We doen nog een bakkie en dan kunnen we weer terug naar Sydney. Nog even langs de winkeltjes. We doen nog even een pizza en stappen we ook nog even in de bus om nog een stukje naar de andere kant te doen. We stappen nog even uit om in wat winkeltjes te kijken en dan is het alweer bijna tijd om naar huis te gaan. We lopen op ons gemak richting het hotel en nemen eerst nog even een afzakkertje. Even wat schone kleren aan en een kattenwasje. Aan de overkant doen we nog een pilsje en dan is het wachten op de shuttle. Deze is mooi op tijd dus op naar het vliegveld. Om 21.40 gaan we lucht in en dan wordt het een lange zit van 14 ½ uur dus dat zal niet meevallen.