Woensdag 8 october Salt Creek Penneshaw Kangaroo I
Door: Ina
Blijf op de hoogte en volg Ron & Ina
08 Oktober 2014 | Australië, Penneshaw
De wekker heeft weer zijn werk gedaan. Eerst even een douche en ontbijt en we kunnen weer. Omdat Ina zo blijft hoesten gaan we eerst even bij een dokter langs. Ze houd Ron ook wakker en dat is toch echt de bedoeling niet. In Murray Bridge gaan we even langs de dokter een flinke keel ontsteking. Een 5 tal flinke stevige tabletjes en het zou over moeten zijn. Zo eerst nog even inkopen doen want we zijn nu toch bij de winkel. We rijden de Fleurieu route een leukee alternatieve route. Ron weet nog een betere alternatieve route. En jawel hoor gravel padjes. Ook Ina blijft op deze manier natuurlijk wel wakker. Komen enkele kagaroes tegen en kijken of we ze vast kunnen leggen. Rijden door naar Cape Jervis om vervolgens op de boot te stappen Naar Kangoroo Island. De overtocht is niet echt goedkoop maar dat hoort er nu helemaal bij. Gelijk maar een overnachting erbij want het is alweer 6 uur voor we over kunnen steken. Aan de overkant nemen weer eerst even een lekker koud glaasje en gaan dan vervolgens maar lekker koken. Aardappels boontjes en een snitzel. Nog even wat napraten kijken waar we morgen allemaal naar toe gaan en dan lekker de luikjes dicht de wekker staat weer op de oude vertrouwde tijd.