Maandag 13 october Wudinna Nullarbor 528 Km.
Door: Ina
Blijf op de hoogte en volg Ron & Ina
13 Oktober 2014 | Australië, Nullawarre
Zo weer geslapen en weer lekker opgefrist zoals al een beetje gedacht gisteren hebben we vandaag eigenlijk alleen maar gereden. En bij rijden hoort natuurlijk ook tanken. In Nullabor is de prijs in een keer omhoog met 50 cent maar je moet wel anders kom je niet ver. Een lange weg lijkt zo nu en dan een beetje Frankrijk. Maar dan snel veranderd het weer. Onderweg doen we een bakkie met een lekkere koek. Lopen een klein rondje in Cedena en gaan weer verder. Moeten zelfs nog een keer aan de kant voor speciaal transport. 2 Banen breed heeft deze vrachtwagen nodig. Wat hij precies bij zich heeft zien we niet maar we moeten wel aan de kant. Onderweg doen we een bakkie soep en omdat we al een flinke tijd aan het rijden zijn moeten we natuurlijk op zijn tijd even onze rust pakken handig als je dan je eigen bed bij hebt. Na een klein uurtje gaan we weer verder. Om 5 uur hebben we het weer een beetje gehad en stoppen bij het tankstation wat gelijk een soort camping is parkeervakken met stoom voorziening zo moet je het zien. Is niet veel maar om te slapen meer dan voldoende. Morgen moeten we weer verder. Weer zo'n grote afstand zonder dat er veel te zien is maar komen we iets tegen dan stoppen we.