Dinsdag 14 october Nullarbor Norseman 954 Km.
Door: Ina
Blijf op de hoogte en volg Ron & Ina
14 Oktober 2014 | Australië, Norseman
De wekker hebben we iets vroeger gezet want we moeten een klein stukje terug want we wilen ondanks er geen walvissen meer zijn toch even naar Head of Bright we rijden langs diversen plaatsen. Eigenlijk is het niet echt de bedoeling maar we rijden vandaag gewoon door naar Norseman. Anders moeten we er 2 dagen over doen en veel zie je op deze vlaktes niet. Dan maar even door kachelen. We stoppen diversen keren. Voor het eerst zien we iets anders dan kangoroes naast de weg je geloofd het niet maar er liggen hier ook kamelen. Lekker bakje met koffiekoek en een stop met een boterham met tonijn. En een stop met een hotdog. Niet zo'n heel klein ding maar een complete maaltijd. Ron doet zijn ogen even een klein uurtje dicht en Ina neemt voor het eerst het stuur even over. Valt best wel mee. Een grote lange weg dat moet toch goed gaan. Ron neemt het stuur naar een kleine 2 uurtjes weer over en neemt het heft weer in eigen hand. Is weer helemaal uitgerust dus kan er weer volop tegen aan. De klok moet ook nog eens verzet worden, dus wordt het helemaal een lange dag voor ons. 2 en een half uur terug dus als we in Norseman aan komen is het voor ons eigenlijk al 8 uur. Zeten de camper op zijn plek en nemen allebei eerst even een lekker koud glas drinken. Lekker koud pilsje en een cola tik. Veel honger hebben we niet maar lopen toch even voor een kleine hap want we hebben niets meer in huis. Zeker niet na de controle die we van North naar West gekregen hebben geen groente en geen fruit meenemen. Dus de aardappelen en de uien inleveren, Moeten morgen toch naar de winkel want alles is zo goed als op. Weer een lange zit dag, Morgen rijden we niet zo heel ver en stoppen we op tijd om in ieder geval even de was te doen en lekker te relaxen