Maandag 14 0ctober. Cairns Kuranda
Blijf op de hoogte en volg Ron & Ina
17 Oktober 2013 | Australië, Kuranda
Ontbijt is voor 9 uur dus moeten we ook wat vroeger uit bed. Even een frisse douche alleen is dat frisse maar van korte duur is hier vreselijk klam en warm. We moeten nog wel even inchecken en uitchecken. Kunnen met de shuttle naar het verhuurbedrijf moeten we alleen een klein stukje lopen maar dat is niet erg. Camper staat netjes gereed en na het papierwerk kunnen we in het hostel de koffers ophalen en kunnen we weer. Snel eerst even de nodige boodschappen inslaan en dan kunnen we aan het 2e stuk beginnen. Na een korte lunch gaan we naar het Birdspark. Even Coco een kusje geven. Mooie vogels hebben ze daar zitten. Deze is niet echt bang voor mensen en komt dus gewoon een kusje stelen. Andere vogels komen omdat je voer voor ze hebt en je moet zelfs nog uitkijken met petjes want ze halen er van alles af. Ina heeft dus geen heel petje meer. Na het vogelpark nemen we eerst even iets te drinken en vervolgens gaan we de camping opzoeken. Kuranda Rainforest Accomodation Park midden in het regenwoud en dat kun je wel merken zo vochtig. Rond een uurtje of 5 lopen we nog even een lekker stukje en dan wordt het alweer tijd om te eten. Vanavond koken we in de campkitchen. Lekker buiten de camper. Na het eten nemen we op ons gemak nog wat te drinken en gaan we kijken waar we morgen precies naar toe gaan. De plannen zijn richting Port Douglas. Great Barrier Reef. Waar we precies uitkomen weten we nog niet.