Woensdag 9 Oktober Port Hedland Broom
Door: Ina
Blijf op de hoogte en volg Ron & Ina
09 Oktober 2019 | Australië, Broome
Port Hedland Broom
Weer voor de wekker wakker maar dat is niet zo vreemd meer. Eerst ff opfrissen en klein ontbijtje en we zijn weer onderweg. Flink stuk vandaag dus eerst de tank maar vol met diesel anders wordt het duwen en dat is niet te doen. We stoppen nog even bij Cape Kerauden paar mooie vergezichten, deze moeten we natuurlijk vast leggen. Eenmaal weer aan het rijden worden we aan de kant gezet voor een speciaal transport. Net zo breed al 2 rijbanen en wat er precies op staat moeten we toch op de foto bekijken. We gaan weer verder. Als we weer een benzine pomp tegen komen gaan we een bakkie doen maar dan zijn we al bijna een 200 km verder. Ina rijd ook weer een stukje Ron slaapt even en dan komen we aan In Broome na een klein 600 Km zonder afslag tegen te komen. We blijven hier 2 dagen ff wassen en morgen schone lakens ophalen bij het verhuurbedrijf. We slapen bij het Discovery Park. Mooi plekkie aan zee. Vanavond een lekker varkenshaasje met aardappels en peen en erwten. Nog even lekker wat drinken en dan is het weer tijd om te gaan slapen. Zullen morgen wel weer vroeg wakker zijn.