Donderdag 17 Oktober Top Springs Bitter Springs
Blijf op de hoogte en volg Ron & Ina
17 Oktober 2019 | Australië, Mataranka
Top Springs Mataranka Bitter Springs.
We hebben uitgeslapen zijn van de wekker wakker geworden en dat wil wat zeggen. Eerst even een lekkere douche en een ontbijtje en dan gaan we een stuk terug rijden anders wordt het een gravelroad van 182 km en dat is geen doen met deze bus. Dan maar omrijden. Komen nergens iets tegen om een bakkie te doen dus nemen we nog maar een koude koffie uit de koelkast. Rond een uurtje of 1 zijn we in Katherine. Eerst even wat boodschappen doen want die zijn bijna op. Nemen wat sateetjes en hamburgers mee gaan we bakplaten vanavond. Stokbrood met gemengde sla en we eten weer. Komen uit bij Camping Bitter Spring. Dit grenst aan in het Elsy National Park. Doen eerst even een rust moment inbouwen een klein tukkie en dan gaan we naar de Bitter Spring Therminal Pools. Even een verfrissende duik. Water is altijd 32 graden dus nu altijd nog lekker fris, de buiten temperatuur is immers nog steeds hoger. Helder water en je kunt er rustig zwemmen want er zitten geen krokodillen, althans dat is ons gezegd. We rijden nog een stukje verder en daar mag niet gezwommen worden want daar zitten ze wel. Maar even wat foto's dan. Rijden weer op ons gemak naar de camping en nemen een lekker glas drinken. De kangoeroes lopen over de camping maar komen niet echt dicht bij. De bakplaat gaat aan en we gaan lekker eten. De afwas en dan nog even lekker buiten zitten is een prima temperatuur hiervoor. Morgen de wekker weer op dezelfde tijd zien wel hoe laat we wakker worden.