Zondag 13 Oktober Fitsroy Crossing Doon Doon
Blijf op de hoogte en volg Ron & Ina
13 Oktober 2019 | Australië, Doon Doon
Fitsroy Crossing Doon Doon
We zijn weer op tijd wakker. Even een frisse douche een ontbijtje en we rijden weer. Volgens Tom Tom een weg van 500 Km tot de eerst volgende afslag. We komen dus niet veel plaatsen tegen. Doen een lekker bakkie bij een roadhouse meer kom je ook niet tegen. Halls Creek rijden we door. Maken een praatje met een politieagent maar die geeft al aan wat we gelezen hebben klopt. Volop problemen met alcohol bij de locals. We rijden weer verder en willen op een camping overnachten. Bungle Bungle maar deze is al gesloten voor het wet season. Dus rijden we maar weer verder. Komen bij een roadhouse uit Doon Doon. We hebben lang genoeg gereden dus zetten we de bus weer aan de kant. Weer een hele plek voor ons alleen. Gaan op ons gemakje wat drinken en doen in het roadhouse een hapje. Te warm om te koken. Na het eten nog even lekker buiten zitten met een drankje is te doen beetje wind en volle maan. Gaan weer lekker op tijd naar