Woensdag 16 Oktober Lake Argly Top Springs.
Door: Ina
Blijf op de hoogte en volg Ron & Ina
16 Oktober 2019 | Australië, Timber Creek
Lake Argly Top Springs.
De normale tijd zijn we weer wakker wat zijn we blij met onze airco slapen doen we zeker. Even een frisse douchen een ontbijt en we zijn weer weg. We doen een bakkie in Timber Creek en rijden weer op ons gemak verder. Afstanden tussen de dorpen zijn wel zo groot, kun je je niet voorstellen. Bij Willeroo slaan we af en gaan af op Top Springs. Zal we weer iets zijn van een roadhouse. Weg is dan breed en dan smal. Lekker rijden vind Ron. Moeten nog een paar keer aan de kant voor groot transport. Overside. Leuk om te zien. Flink eind rijden inderdaad. Komen rond 17.30 aan hebben wel de klok moeten verzetten is hier 1 1/2 later. Ook hier doen we een hapje in het café lekker stuk vlees voor Ron en Ina gaat weer aan de kip. Nemen nog een lekkerkoud biertje en gaan dan maar weer naar de bus. Zijn ze toch iets goedkoper. Lekker slapen. De wekker weer op 8.00 uur zullen al wel weer wakker zijn.