Maandag 14 Oktober Doon Doon Lake Argyle
Blijf op de hoogte en volg Ron & Ina
14 Oktober 2019 | Australië, Kununurra
Doon Doon Lake Argyle
We zijn weer op tijd in de veren. Rijden eerst richting Wyndham. Stoppen bij de Grotto. Na een flinke wandeling kom je bij een waterput uit waar je kunt zwemmen. Maar de temperatuur laat dit niet toe. Komen er een bakker tegen Most Northern Bakery in WA doen er een bakje koffie en een lekkere koek. Dan rijden we nog een stukje door naar Five Rivers Lookout. Zie je 5 rivieren bij elkaar komen. Omdat het nu nog erg droog is kun je het niet echt zien. Maar je kunt wel zien tot hoeverre het water rijkt. Dat stuk is namelijk groen en dan zie je het dorre weer. We rijden door naar Kununurra. Je kunt er met een 4w leuke tochten maken maar met onze bus is dat niet mogelijk. Doen er nog even snel wat boodschappen en rijden weer verder. Komen uit bij Lake Argyle. Leuke camping en het is er drukker als de afgelopen dagen. Leuk zwembad. Infinity pool. Mooi het meer op de achtergrond. Op ons gemak zetten we de bus weg en nemen wat te drinken. We boeken gelijk voor morgen een kleine cruis. van 2 tot 6. Koken vandaag buiten. Lekker stuk vlees met aardappels en groente. Doen nog een kleine wandeling over de camping en zien wat kikkers. Die zijn zo bang dat ze blijven zitten en je ze kunt aanraken. Nemen nog wat te drinken en gaan weer lekker slapen.